Toekomstgericht denken...

Minerva is een adviesorganisatie die actief is op het gebied van fusie en overname. Wij richten ons met name op familiebedrijven en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf...

Inlevingsvermogen...

Minerva stelt zich tot doel om zich in te leven in het ondernemersgevoel de opdrachtgever...

Uw ideeën matchen met de onze...

Oplossing zijn er in meerdere vormen daarom is het goed om naar elkaars ideeën te luisteren...

Door ondernemers voor ondernemers

Minerva is een adviesorganisatie, die actief is op het gebied van bedrijfsadvies, bedrijfsovernames en bedrijfsadministraties. De adviseurs van Minerva, Jeroen Rosendahl, Ronald Buunk en Erwin ten Kate, hebben een jarenlange ervaring in bedrijfsadvisering, de accountancy en het bankwezen. Ze komen bovendien zelf uit het bedrijfsleven en kunnen zich als ondernemer tussen de ondernemers snel inleven in een organisatie en hun dienstverlening naadloos laten aansluiten op de wensen van het bedrijf.

Minerva richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf en familiebedrijven. Binnen de organisatie heerst een no-nonsense mentaliteit die ook goed past bij haar klantengroep. Die is zeer divers, van de advocatuur tot de bouw. “Zaken doen we het liefst bij ons of bij u aan de keukentafel”, zeggen de drie adviseurs.

Wat Minerva verder onderscheidt zijn de korte lijnen, snelle dienstverlening en betrouwbaarheid. De adviseurs van Minerva zijn zeven dag in de week en 24 uur per dag bereikbaar. Daarbij geldt ‘afspraak is afspraak’. “We werken bovendien met vaste tarieven. De kosten zijn op voorhand transparant, zodat de klant direct weet wat en waarvoor hij betaalt.”

Jeroen Rosendahl, Ronald Buunk en Erwin ten Kate staan u graag terzijde met hun kennis en ervaring. Wilt u eens vertrouwelijk van gedachten wisselen over uw onderneming, neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs.


Ronald Buunk

Erwin ten Kate

Jeroen Rosendahl

Henk Nijhoving